Skema i UMS

Du har nu muligheden for at kunne se dit skema i vores UMS Portal.

For at kunne se dit skema i UMS'en kan du følge følgende vejledning.

Denne vejledning gælder for både studerende og undervisere - dog skal undervisere bruge deres brugernavn fra akademiet.

Din adgang til UMS på Zealand er via denne adresse https://ums.zealand.dk.

Når du er kommet ind på siden, kan du logge ind ved at skrive dit brugernavn og adgangskode.

Husk at skrive ”EASJ\” før dit brugernavn. Dit brugernavn er identisk med dit UNI-login og bliver desuden også brugt til Office 365.

Adgangskoden er som udgangspunkt ”Password[4 sidste cifre i cpr]” – F.eks. ”Password1919” hvis de 4 sidste cifre i dit cpr-nummer er 1919.

Det udleverede brugernavn og adgangskode skal ligeledes bruges til det trådløse netværk
(læs mere om trådløst netværk her).

Når du er logget ind, skal du klikke på "Skema" knappen som vist nedenfor.

Nedenfor kan du se, hvordan dit skema vil blive vist.

De 4 felter der er markeret med rød boks, er forskellige visninger.

Den første knap er "Dagsvisning"
Den anden knap er "Skemavisning (Mandag - Fredag)
Den trejde knap er "Ugevisning"
Den fjerde knap er "Månedsvisning"