Studiekort / ID-kort

For at kunne få udleveret et studiekort, kræver det at man bruger vores fotoautomat via Fronter.

OBS:

• Vores fotoautomat benytter sig af "Silverlight". Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Edge understøtter ikke "Silverlight" derfor må man benytte sig af Internet Explorer.
  • Bruger man OSX/MacOS på Mac, skal man bruge Safari for at kunne benytte Silverlight. Har man opdateret til Safari 12, kan man ikke benytte Silverlight.
  • Du skal være på vores netværk for at kunne benytte vores fotoautomat. Dette kan være fra en af vores afdelinger eller ved at benytte sig af vores VPN.
  • Ansatte skal være udenfor fjerskrivebordet når de vil lave et ID-kort.

Login på Fronter og under "Mit EASJ STUD" og klik på "STUDENT ID"

I "ID" feltet indtastes Uni-Login brugernavn. Det er det samme brugernavn der benyttes til at logge ind på Fronter eller skolens netværk. Klik derefter på pil tasten til "højre".

Når brugernavnet er indtastet ses ens navn og hvilket campus du hører til. Vælg dit bruger og klik på pil tasten til "højre".

Angiv din fødselsdato ved at benytte drop-down menuen. Klik derefter på piltasten til "højre"

I dette vindue, har man 2 muligeheder for at uploade et billede.

1: Man kan bruge ens webcam til at tage et billede "Klik på kamera ikonet"
2: Man kan uploade et billede, fra ens computer. "klik på ... "

Når billedet er blevet importeret til fotoautomaten, har du mulighed for at beskære og tilpasse billedet efter behov. Klik derefter på pil tasten til "højre".

Billedet bliver nu sendt til vores database.

Billedet er nu sendt til vores database og klar til print. Studiekortet kan afhentes hos studiekontoret efter aftale med følgende personer:

Campus Køge - Laila Werner
Campus Slagelse - Winnie Winther
Campus Næstved -
Lone i receptionen ml. 10.00 og 10.30
Campus Roskilde - Receptionen i bygning A ml. 8.30 og 14.00