Studiekort / ID-kort

For at kunne få udleveret et studiekort, kræver det at man bruger vores fotoautomat via dette link: http://studentid.zealand.dk eller via Fronter:

OBS:

• Du skal være på Zealand's netværk for at kunne tilgå fotoautomaten, ellers ved brug af VPN.

Login på Fronter og under "Mit EASJ STUD" skal du klikke på "STUDENT ID"

Klik på "VIDERE" knappen

Vælg herefter det foretrukne sprog.

Indtast dit brugernavn i feltet og klik derefter på den blå knapmceclip2.png

Vælg din fødselsdato og klik derefter på den blå "OK" knap.

Klik på "Browse" og find det billede, der skal bruges til dit studiekort.

Når billedet er blevet importeret til fotoautomaten, har du mulighed for at beskære og tilpasse billedet efter behov. Klik derefter på "OK" knappen.

Billedet er nu sendt til vores database og klar til print. Studiekortet kan afhentes hos studiekontoret.