Print på Windows

Du kan fra din egen Windows computer få adgang til Zealands printere.

I søgefeltet under Start eller ved at trykke på Windows-tast + R, skal du skrive ”kør” . I Kør skrives \\easj-print-01.easj.dk

Indtast dit brugernavn og din adgangskode.

Husk at skrive EASJ\ foran dit brugernavn.

Her skal du højreklikke på printeren ”Print” og vælg ”opret forbindelse”, ”Tilslut” eller ”Connect”.

Printeren er en ”Follow me”-printer dvs. du sender din print til en fælles kø, og kan printet bliver frigivet på den printer du logger ind på.