Trådløst netværk på OSX

For at benytte Zealands netværk så skal du tilslutte din enhed til netværket ”EASJ”. Når du er tilsluttet det trådløse netværk, skal du logge på før du kan få adgang til intra- og internettet.

Vigtigt!  Husk at din enhed skal benytte DHCP for både IP-adresse og DNS-servere. Har du indtastet statiske adresser i IP-adresse og eller DNS-servere, så kan du ikke logge på det åbne trådløse netværk.

Start en webbrowser og indtast dit brugernavn og adgangskode (læs mere om brugernavn og adgangskode i afsnittet Selvbetjening). Husk at din enhed bliver logget af det trådløse netværk efter 15 minutter såfremt enheden går i dvale eller afbryder forbindelsen til det trådløse netværk. Er din enhed blevet logget af det trådløse netværk, så skal du starte en webbrowser og logge på igen.

EASJ-SECURE

Ønsker du at din enheder skal logge automatisk på det trådløse netværk, så skal du tilslutte til det skjulte netværk ”EASJ-SECURE”.

Hent filen EASJ-SECURE.mobileconfig nedest i denne vejledning. Kør/dobbeltklik på filen.

Tryk på "Continue"

Tryk på "Continue"

Skriv brugernavn og adgangskode til akademiet. HUSK at skrive easj\ foran dit brugernavn.

Skriv brugernavn og adgangskode til din computer.

Tryk på "Continue"

Skriv brugernavn og adgangskode til din computer.