VPN til Windows

Du kan få adgang til Zealands netværk hjemmefra ved at oprette en VPN-forbindelse.

Hent filen Zealand-VPN.PBK via linket nederst på denne side, og gem den på Skrivebordet.

Dobbeltklik på genvejen.

Klik på "Opret forbindelse..."

I Brugernavn/adgangskode benytter du det samme brugernavn og adgangskode, som til akademiets arbejdsstationer og trådløse netværk. I domæne feltet skal du angive EASJ.DK.

Når du har trykket opret forbindelse, kan du tilgå de forskellige tjenester som er på det interne netværk.

Når du ikke skal bruge vores netværk mere, dobbeltklikkes på filen igen.

Tryk på "Læg på".

Tryk på "Ja".