SMS-Login for administrativt ansatte

Forbinder du til erhvervsakademiet fra en ekstern lokation, kan du tilgå det nye fjernskrivebord via hjemmesiden RD Web Access på http://fjernskrivebord.zealand.dk.

På siden skal du indtaste dit brugernavn og adgangskode og der sendes nu en SMS indeholdende en éngangskode til dig. Indtast éngangskoden og klik på EASJ Full Desktop. Indtast igen dit brugernavn og adgangskode. Husk at skrive EASJ\ foran dit brugernavn.

Bemærk! Ekstern adgang via SMS er pt. kun for administrativt personale! Du skal være oprettet som SMS‐bruger for at benytte RD Web Access. Denne adgang skal godkendes af afdelingschef og derfor skal ansøgning om adgangen meldes ind via helpdesken.