Betaling af print

For at indbetale penge på din print-konto skal du gå ind på http://print.zealand.dk. Her logger du ind med dit brugernavn og din adgangskode. Når du er logget ind, kan du her se saldoen på din konto.

NB! Du skal være på vores netværk, eller logget på via VPN før du kan tilgå siden.

Du kan nu vælge at indbetale 10, 20 eller 50 kr. I dette eksempel har jeg valgt at indbetale 10,-.

Nu skal du læse og acceptere betingelserne for indbetalingen, og vælge hvilket kort du har. Hvis du ikke kan acceptere betingelserne kan du ikke indbetale penge til din konto.

Du skal nu indtaste dine kortoplysninger, og trykke på ”Udfør betaling”.

Hvis alt går vel, skulle betalingen gerne blive godkendt. Tryk ”Videre”.

OBS!!! Det er VIGTIGT at man klikker på "Videre" ellers vil din konto ikke blive opdateret med det indbetalte beløb!

Du får nu en kvitteringside der siger du har indbetalt penge på kontoen.

NB! Du kan ikke få tilbagebetalt penge fra din konto, men det er muligt at overføre et beløb til en anden studerende.