Web Print

Du kan printe til vores Follow-Me printer uden at installere den på din computer, ved at bruge Web Print. Web Print understøtter Excel-, Powerpoint-, Word-, PDF- og XPS-filtyper.

BEMÆRK: Du skal være på vores netværk for at kunne printe via Web Print.

Log ind på http://print.zealand.dk

Vælg Web Print i venstre side

Vælg "Send et job"

Her skal du vælge hvilken printer du vil printe på. Webprint printer på 1 side og Webprint_Duplex printer på begge sider.

Indtast hvor mange kopier du vil have.

Tryk på knappen "Upload fra computer" og vælg den fil du vil printe og tryk derefter på knappen "Åbn".

Nu kan du vælge at sende jobbet ved at trykke på knappen "Upload & Afslut >>" eller du kan fjerne dokumentet og uploade et andet dokument.

Nu skulle dit print gerne være sat i kø. og du kan hente det ved printeren.