VPN til MAC

Gå i Systemindstillinger og vælg Netværk

Tryk på plus i nederste venstre hjørne

Vælg VPN og IKEv2 i VPN-type. Derefter giver du forbindelsen et sigende navn f. eks. ZealandVPN som her.

Skriv vpn.zea.dk i både Serveradresse og Eksternt id og klik derefter på Godkendelsesindstillinger.

Vælg Brugernavn i drop down menuen og skriv dit brugernavn og adgangskode i felterne. Dit brugernavn er det der står foran @ i din mailadresse fra akademiet f. eks. adcb1234. Klik på OK.

Hvis du vil have vist VPN i menulinjen skal det være valgt. Klik på anvend og det er gemt. Du kan nu trykke på Tilslut fremover i Netværk, eller hvis du har valgt at have det i menulinjen kan du vælge at tilslutte VPN der.