Oprettelse af Lynda konto

Gå ind på denne hjemmeside: http://www.lynda.com/email-signup

Udfyld feltet med din EASJ e-mail. Du kan kun oprette dig som bruger med din EASJ e-mail, som er dit brugernavn efterfulgt af @edu.easj.dk – eksempel: brugernavn@edu.easj.dk

Når du har indtastet din EASJ mail, og klikket på "Submit" vil lynda.com sende en aktiverings mail til din skolemail. !!! HUSK! Du har kun 7 dage til at oprette en profil, herefter udløber linket, og du skal genstarte processen

Derefter skal du logge på din skolemail, og åbne mailen fra lynda.com og færdiggøre oprettelsen.

Efter at have klikket på linket fra mailen, vil du blive spurgt om du allerede har en konto hos lynda.com eller om du vil oprette en ny konto. Her skal du klikke "NO" til spørgsmålet og klikke på "Continue"

Her vil du blive bedt om at indtaste dit fornavn, efternavn og en adgangskode til din nye konto hos lynda.com.

I Campus feltet skal du vælge hvilken Campus du tilhøre samt hvornår du er startet på din uddannelse.

Klik derefter på "Continue" og du er nu færdig.

For at bruge lynda.com skal du ind på dette link

http://www.lynda.com og trykke på "Log in" knappen.