Nulstilling af adgangskode

Denne vejledning gælder for både studerende og ansatte. Bemærk dog at nulstilling af adgangskode ikke nulstiller uni-login for ansatte.

Nulstilling af adgangskode

Vil du nulstille din adgangskode, så kan du gøre det på følgende måder:

• Hvis du i UMS har registreret dit mobilnummer, så send en SMS indeholdende ordet ”Kodeord” til nummeret 50 76 27 10. Du modtager inden for nogle minutter en SMS med dit brugernavn samt ny adgangskode.
  • Kontakt studieadministrationen eller din underviser og bed om at få nulstillet din adgangskode.
  • Kontakt den lokale it-support og bed om at få nulstillet din adgangskode.

Vigtigt! Husk at du skal vise gyldigt ID ved henvendelse i it-supporten. Dette kan være f.eks. sundhedskort, kørekort eller studiekort.