Videresend mail fra Office365

OBS! Hvis der er problemer med videresendelsen yder vi ikke support - vi yder support hvis den ikke er modtaget i Office365.

Log ind på Office365 og tryk på Outlook.
Tryk på tandhjulet i øverste højre hjørne og derefter på "Se alle Outlook-indstillinger" som på billedet:

Tryk på Videresendelse

Sæt hak i "Aktivér vidersendelse" og skriv din email-adresse i feltet. Sæt hak i "Gem en kopi af videresendte meddelelser"

Hvis videresendelse ikke slås fra inden man stopper på uddannelsen, kan man modtage mails fra os i 3 måneder efter.