Send sikker mail fra Outlook

Hvis det er første gang du skal sende sikker mail fra Outlook, skal din Outlook klient først sættes op til det. Nedenstående vejledning kan først benyttes derefter.

Kontakt venligst helpdesk på Tlf.: 56 67 07 00 eller E-mail: helpdesk@zealand.dk

Opret en ny mail ved at klikke på ikonet "Ny mail" i Outlook.

Udfyld emne feltet og tekst i mail som normalt.
Klik derefter på ikonet "Adressekartotek" for at vælge modtageren.

Klik på pilen ned [1] og vælg derefter "crtdir.certifikat.dk" [2].

Klik nu på den blå tekst "Avanceret søgning".

Indsæt modtagerens E-mail adresse i feltet "E-mail" [1], og klik derefter på "OK" [2].

Hvis modtageren er oprettet til at modtage sikker mail i Outlook, vil modtageren nu fremgå på listen, med personens fuldenavn og e-mail adresse.

Klik på knappen "Til ->" [1], så modtagerens navn fremgår i feltet til højre for knappen.
Klik på "OK" [2].

Klik på "Indstillinger" [1], og vælg derefter "Krypter" [2].
Mailen er nu klar til at blive sendt som en sikker mail.
Klik på knappen "Send" [3] for at sende mailen.