Kom i gang med Zoom

Start med at downloade Zoom klienten herfra:

Windows
Mac OS

Når filen er hentet, skal du klikke på den hentede fil, og derefter installere programmet på enheden.

Så snart programmet er installeret vil den automatisk åbne Zoom applicationen

Når applicationen er åbnet, vil i blive mødt med dette vindue.

Her skal i klikke på "Sign In"

Klik herefter på "Sign In with SSO"

Indtast herefter Zealand's Zoom URL, som vist på billedet nedenfor, klik derfter på "Continue"

Nu vil i blive mødt af Zealand's "gule" login vindue, som i også kender fra bl.a. "Moodle"

Her indtaster i jeres "EASJ" brugernavn og adgangskode, og klikker derefter på "Sign In"

Hvis i bliver mødt med dette vindue, skal i blot klikke "Open Zoom" (Kun i Chrome)

Når i ser dette vindue, betyder det, at i er nu logget ind på Zoom.