Start et møde

Denne vejledning skal bruges hvis man holder et møde nu. Hvis det er et fremtidigt møde, skal man bruge denne vejledning (kommer snart).

Klik på "New Meeting"

Klik derefter på "Join with Computer Audio"

Herefter skal man klikke på "Invite" for at invitere deltagerer til ens Zoom Møde

I dette vindue, skal i først klikke på "Email" fanen, og derefter på "Copy URL"

Nu har i kopieret URL'en til jeres Zoom møde, herefter er det op til jer, hvordan i vil sende linket ud til de studerende.