Print på Windows i Nykøbing F.

Du kan fra din egen Windows computer få adgang til Zealands printere.

I søgefeltet under Start eller ved at trykke på Windows-tast + R, skal du skrive ”kør” .

I Kør skrives \\easj-print-01.easj.dk

Skriv din din edu.easj.dk/easj.dk mail eller dit brugernavn med EASJ\ foran.

Her skal du højreklikke på printeren ”Print” og vælg ”opret forbindelse”, ”Tilslut” eller ”Connect”.

Printeren er en ”Follow me”-printer dvs. du sender din print til en fælles kø, og kan printet bliver frigivet på den printer du logger ind på.